Sinner verslaat Djokovic op Australian Open en gaat naar finale: bekijk het matchpoint

Sinner verslaat Djokovic op Australian Open en gaat naar finale: bekijk het matchpoint

Vrijdag 26 januari om 09:38

Niet Novak Djkokovic maar Jannik Sinner heeft zich geplaatst voor de finale van de Australian Open, waarin hij gaat strijden tegen de winnaar van de partij tussen Zverev en Medvedev. De Italiaan was in vier sets te sterk voor de tienvoudig winnaar, die met 6-1, 6-2, 6-7 en 6-3 terug naar Servië gestuurd werd. Het matchpoint zie je hieronder:

Sinner verslaat Djokovic op <em>Australian Open</em> en gaat naar finale: bekijk het matchpoint Niet Novak Djkokovic maar Jannik Sinner heeft zich geplaatst voor de finale van de Australian Open, waarin hij gaat strijden tegen de winnaar van de partij tussen Zverev en Medvedev. De Italiaan was in vier sets te sterk voor de tienvoudig winnaar, die met 6-1, 6-2, 6-7 en 6-3 terug naar Servië gestuurd werd. Het matchpoint zie je hieronder: De Australian Open 2024 is van maandag 15 tot en met zondag 28 januari dagelijks vanaf 00.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1. Online kun je alle partijen volgen via de livestreams van discovery+. Volg ook alles van de Australian Open in het tennisdossier van Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: zo reageert Wilfred Genee op het niet winnen van de Gouden RadioRing Bekijk deze video » Wil Nederland realityserie rondom Rachel Hazes? 'Veel mensen geen fan en die kijken wellicht toch' Bekijk deze video »
Tennis :
Sinner verslaat Djokovic op Australian Open en gaat naar finale: bekijk het matchpoint

De Australian Open 2024 is van maandag 15 tot en met zondag 28 januari dagelijks vanaf 00.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1. Online kun je alle partijen volgen via de livestreams van discovery+. Volg ook alles van de Australian Open in het tennisdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's