Marco Louwerens in kikkerpak onderbreekt VI: 'Jullie kunnen de tering krijgen' (video)

Marco Louwerens in kikkerpak onderbreekt VI: 'Jullie kunnen de tering krijgen' (video)

Zaterdag 27 januari om 07:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Marco Louwerens - beter bekend als directeurtje - maakte vrijdagavond opnieuw zijn opwachting bij Vandaag Inside. Dit keer niet als Sinterklaas, maar als kikker.

<em>Marco Louwerens</em> in kikkerpak onderbreekt <em>VI</em>: 'Jullie kunnen de tering krijgen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Marco Louwerens - beter bekend als directeurtje - maakte vrijdagavond opnieuw zijn opwachting bij Vandaag Inside. Dit keer niet als Sinterklaas, maar als kikker. Lees verder onder de video. Slimste MensDirecteurtje onthulde eerder deze week in spelshow De Slimste Mens dat hij nog altijd met zijn knuffel slaapt: een kikkertje. Dat zorgde al voor hilariteit bij de heren van VI en nu Louwerens de finale van de spelshow helaas niet heeft gehaald, besluit hij toch nog even zijn opwachting te maken bij zijn oud-collega's. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Lees verder onder de video.

Slimste Mens
Directeurtje onthulde eerder deze week in spelshow De Slimste Mens dat hij nog altijd met zijn knuffel slaapt: een kikkertje. Dat zorgde al voor hilariteit bij de heren van VI en nu Louwerens de finale van de spelshow helaas niet heeft gehaald, besluit hij toch nog even zijn opwachting te maken bij zijn oud-collega's.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's