Wilfred Genee over 'verwarde' Ronald Plasterk: 'Gaat helemaal nergens over' (video)

Wilfred Genee over 'verwarde' Ronald Plasterk: 'Gaat helemaal nergens over' (video)

Zaterdag 27 januari om 07:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> over 'verwarde' Ronald Plasterk: 'Gaat helemaal nergens over' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De heren van Vandaag Inside keken vrijdagavond met stijgende verbazing een interview met informateur Ronald Plasterk door vaste VI-gast Merel Ek, die niet zo'n goede indruk maakte. 'Die verschijnt binnenkort ook in een kikkerpak, dit gaat nergens meer over!' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

De heren van Vandaag Inside keken vrijdagavond met stijgende verbazing een interview met informateur Ronald Plasterk door vaste VI-gast Merel Ek, die niet zo'n goede indruk maakte. 'Die verschijnt binnenkort ook in een kikkerpak, dit gaat nergens meer over!'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's