Michel Mulder in Stars On Stage: 'Ik heb een goedaardige tumor in mijn hoofd' (video)

Michel Mulder in Stars On Stage: 'Ik heb een goedaardige tumor in mijn hoofd' (video)

Zaterdag 27 januari om 11:25

Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 26 januari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Michel Mulder deelde vrijdag na zijn optreden in Stars On Stage heftig nieuws. Hij heeft namelijk een - gelukkig goedaardige - tumor in zijn hoofd. 'Zo groot als een golfbal.' Bekijk het fragment hieronder.

Tumor
Mulder vertelde na zijn vertolking van het bekende Morgen Is Vandaag uit de musical Soldaat van Oranje dat hij een goedaardige tumor in zijn hoofd heeft. 'Ik kwam daar achter tijdens de voorbereidingen van dit programma.' Het lied dat hij vrijdag zong krijgt daardoor nog meer lading.

Bekijk hieronder het volledige optreden van Michel Mulder in Stars On Stage:

Michel Mulder in <em>Stars On Stage</em>: 'Ik heb een goedaardige tumor in mijn hoofd' (video) Hieronder zie je een fragment van Stars On Stage van vrijdag 26 januari. Je kan de hele uitzending van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv. Michel Mulder deelde vrijdag na zijn optreden in Stars On Stage heftig nieuws. Hij heeft namelijk een - gelukkig goedaardige - tumor in zijn hoofd. 'Zo groot als een golfbal.' Bekijk het fragment hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) TumorMulder vertelde na zijn vertolking van het bekende Morgen Is Vandaag uit de musical Soldaat van Oranje dat hij een goedaardige tumor in zijn hoofd heeft. 'Ik kwam daar achter tijdens de voorbereidingen van dit programma.' Het lied dat hij vrijdag zong krijgt daardoor nog meer lading. Bekijk hieronder het volledige optreden van Michel Mulder in Stars On Stage: Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Michel Mulder in Stars On Stage: 'Ik heb een goedaardige tumor in mijn hoofd' (video)

Stars On Stage is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's