Verborgen Verleden gemist? Freek Bartels reist door Indonesië en ontdekt zijn familie

Verborgen Verleden gemist? Freek Bartels reist door Indonesië en ontdekt zijn familie

<em>Verborgen Verleden</em> gemist? <em>Freek Bartels</em> reist door Indonesië en ontdekt zijn familie Gisteren zagen we een aflevering van Verborgen Verleden met Freek Bartels. "Een continuïteit van reizen, en die eindigt dan bij mij in Tilburg. Dat is zo groot, ik kan het nog niet bevatten", zegt Freek. Bekijk de promo van de aflevering hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Verborgen Verleden is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken. Bekijk ook Verborgen Verleden met Gordon: "Vader met acht muzikale zonen" (video) Bekijk deze video »
Zondag 28 januari om 12:51

Gisteren zagen we een aflevering van Verborgen Verleden met Freek Bartels. "Een continuïteit van reizen, en die eindigt dan bij mij in Tilburg. Dat is zo groot, ik kan het nog niet bevatten", zegt Freek. Bekijk de promo van de aflevering hieronder.

Verborgen Verleden is elke zaterdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's