Resort met vaginale stoombaden in nieuw seizoen Ik Vertrek: "Vrouwen voelen zich erna anders"

Resort met vaginale stoombaden in nieuw seizoen Ik Vertrek: "Vrouwen voelen zich erna anders"

Sunday 28 January om 20:16

In RTL Boulevard vertellen de spirituele Yvonne en Ullrich hoe zij ondanks alle tegenslagen positief zijn gebleven tijdens hun Ik Vertrek- avontuur. De twee zochten in Spanje meer zon en een goedkoper en meer ontspannen manier van leven. In hun resort biedt Yvonne een opmerkelijke behandeling aan: vaginale stoombaden. Door de stoom en de kruiden worden de vrouwen niet alleen opgefrist, zij voelen zich daarna anders!

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder

Resort met vaginale stoombaden in nieuw seizoen <em>Ik Vertrek</em>: &quot;Vrouwen voelen zich erna anders&quot; In RTL Boulevard vertellen de spirituele Yvonne en Ullrich hoe zij ondanks alle tegenslagen positief zijn gebleven tijdens hun Ik Vertrek- avontuur. De twee zochten in Spanje meer zon en een goedkoper en meer ontspannen manier van leven. In hun resort biedt Yvonne een opmerkelijke behandeling aan: vaginale stoombaden. Door de stoom en de kruiden worden de vrouwen niet alleen opgefrist, zij voelen zich daarna anders! Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder Het nieuwe seizoen van Ik Vertrek is vanaf dinsdag 30 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Is er een realityserie over Rachel Hazes in de maak? "Een Ik Vertrek-avontuur" Bekijk deze video » André van Duin strijkt alvast de schorten: "Bakkers klaar, bakken maar", vanavond begint HHB Bekijk deze video » Bridget en Rob voorspellen WIDM: afvaller Babs terug, is niet de mol (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
TV :
Resort met vaginale stoombaden in nieuw seizoen Ik Vertrek: "Vrouwen voelen zich erna anders"

Het nieuwe seizoen van Ik Vertrek is vanaf dinsdag 30 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's