Zapp Awards-blunder: Floris (11) vergist zich tijdens bekendmaking winnaar Bommetje!

Zapp Awards-blunder: Floris (11) vergist zich tijdens bekendmaking winnaar Bommetje!

<em>Zapp Awards</em>-blunder: Floris (11) vergist zich tijdens bekendmaking winnaar <em>Bommetje!</em> Britt Dekker presenteerde dit weekend de Zapp Awards en reageert op de verwarring bij de uitreiking voor het 'favoriete jeugdprogramma'. De 11-jarige Floris mocht namelijk de winnaar bekendmaken, maar dit ging niet goed. Bommetje! won en niet Brugklas... Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven. "Helemaal van slag"Een 11-jarige winnaar van Heel Holland Bakt Kids mocht de winnaar oplezen, maar "riep per ongeluk het verkeerde programma", aldus Britt zondag tegen Shownieuws, namelijk kanshebber Brugklas. Hij was daarna "helemaal van slag", zegt de presentatrice. "Ik hoorde dat hij Brugklas riep en ik keek naar Klaas van: wat moeten we nu doen?", vervolgt ze, doelend op medepresentator Klaas van Kruistum. "Want wij wisten dat het Bommetje! was." Klaas riep daarna snel 'Bommetje', zegt de presentatrice. "Dus het was wel een soort van goedgekomen, maar ja, die mensen van Brugklas dachten natuurlijk van: wat is het nou?" Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Bekijk ook Numidia zingt lied over pesten tijdens Zapp Awards, bekijk het optreden Bekijk deze video »
TV :
Maandag 29 januari om 13:24

Britt Dekker presenteerde dit weekend de Zapp Awards en reageert op de verwarring bij de uitreiking voor het 'favoriete jeugdprogramma'. De 11-jarige Floris mocht namelijk de winnaar bekendmaken, maar dit ging niet goed. Bommetje! won en niet Brugklas... Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven.

"Helemaal van slag"
Een 11-jarige winnaar van Heel Holland Bakt Kids mocht de winnaar oplezen, maar "riep per ongeluk het verkeerde programma", aldus Britt zondag tegen Shownieuws, namelijk kanshebber Brugklas. Hij was daarna "helemaal van slag", zegt de presentatrice. "Ik hoorde dat hij Brugklas riep en ik keek naar Klaas van: wat moeten we nu doen?", vervolgt ze, doelend op medepresentator Klaas van Kruistum. "Want wij wisten dat het Bommetje! was." Klaas riep daarna snel 'Bommetje', zegt de presentatrice. "Dus het was wel een soort van goedgekomen, maar ja, die mensen van Brugklas dachten natuurlijk van: wat is het nou?"

Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's