Dinsdag in Married at First Sight: Suzanne (40) verloor haar broertje én haar vader

Dinsdag in Married at First Sight: Suzanne (40) verloor haar broertje én haar vader

Dinsdag 30 januari om 09:39

Dinsdagavond maken we in Married at First Sight kennis met de 40-jarige Suzanne uit Amstelveen, die wel van een feestje houdt. Toch was het plezier gedurende haar jeugd soms ver te zoeken: 'Mijn broertje overleed op zijn negende door een auto-ongeluk, ik was toen dertien.' Daarnaast overleed haar vader in 2007 aan de gevolgen van een hersentumor: 'Dat was een ramp voor de familie, dat er weer iets gebeurde.' Laten we hopen dat Suzanne een hele lieve echtgenoot treft want dat heeft ze wel verdiend.

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Dinsdag in <em>Married at First Sight</em>: Suzanne (40) verloor haar broertje én haar vader Dinsdagavond maken we in Married at First Sight kennis met de 40-jarige Suzanne uit Amstelveen, die wel van een feestje houdt. Toch was het plezier gedurende haar jeugd soms ver te zoeken: 'Mijn broertje overleed op zijn negende door een auto-ongeluk, ik was toen dertien.' Daarnaast overleed haar vader in 2007 aan de gevolgen van een hersentumor: 'Dat was een ramp voor de familie, dat er weer iets gebeurde.' Laten we hopen dat Suzanne een hele lieve echtgenoot treft want dat heeft ze wel verdiend. Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Married at First Sight: Kim en David zien elkaar voor het eerst, bij het altaar Bekijk deze video » Huwelijk oudste stel Married at First Sight Anneke en Dirk: ‘Wordt er nu al gekust?’ Bekijk deze video » Vandaag Inside slacht Sophie Hilbrand: 'Hysterisch, Jeroen Pauw heeft spijt dat hij 'ja' gezegd heeft' Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Married at First Sight: Suzanne (40) verloor haar broertje én haar vader

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's