Huwelijk oudste stel Married at First Sight Anneke en Dirk: ‘Wordt er nu al gekust?’

Huwelijk oudste stel Married at First Sight Anneke en Dirk: ‘Wordt er nu al gekust?’

Donderdag 25 januari om 13:05

In Married at First Sight is het tijd voor Dirk en Anneke om te trouwen. Zij zijn het oudste koppel van dit seizoen van het datingprogramma. De twee zijn allebei zestigers en zijn beiden nogal extravert en flamboyant. Het lijkt bij de eerste ontmoeting bij het altaar in ieder geval gelijk goed te zitten want er wordt direct gezoend. Ook de BABS ziet dit gebeuren. “Zag ik dat goed, werd er nu al gekust?”

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Huwelijk oudste stel <em>Married at First Sight</em> Anneke en Dirk: ‘Wordt er nu al gekust?’ In Married at First Sight is het tijd voor Dirk en Anneke om te trouwen. Zij zijn het oudste koppel van dit seizoen van het datingprogramma. De twee zijn allebei zestigers en zijn beiden nogal extravert en flamboyant. Het lijkt bij de eerste ontmoeting bij het altaar in ieder geval gelijk goed te zitten want er wordt direct gezoend. Ook de BABS ziet dit gebeuren. “Zag ik dat goed, werd er nu al gekust?” Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Married at First Sight: Malou ontevreden met ijskoude huwelijksreis naar Lapland Bekijk deze video » Married at First Sight: Kim en David zien elkaar voor het eerst, bij het altaar Bekijk deze video » MAFS: Jerney vertelt haar kinderen en ouders dat ze gaat trouwen Bekijk deze video »
TV :
Huwelijk oudste stel Married at First Sight Anneke en Dirk: ‘Wordt er nu al gekust?’

Actuele video's

Meer actuele video's