Chantal Janzen bang voor optreden van zoon James: "Dit wordt niks"

Chantal Janzen bang voor optreden van zoon James: "Dit wordt niks"

<em>Chantal Janzen</em> bang voor optreden van zoon <em>James</em>: &quot;Dit wordt niks&quot; Dat Chantal Janzen een aardig deuntje kan zingen, is geen verrassing. En ook haar zoon James blijkt op het podium nog indrukwekkender te zijn dan ze had verwacht. Maar bang dat ze was... Bekijk het RTL Boulevard-fragment hierboven. NerveusChantal vertelt aan RTL Boulevard dat ze nog 'nooit zo nerveus' is geweest voor iets. "Dit wordt niks. Ik heb hem nooit horen oefenen", dacht ze. Maar alles ging goed en ze is zo trots op James. "Hij wil muziek maken en hij vraagt niks aan mij en wil niks met mij", lacht Chantal. Bekijk de RTL Boulevard-video over Chantal en James hierboven. Bekijk ook Heerlijk: Chantal Janzen en Jan Smit nemen Duits feestnummer Festival der Liebe op Bekijk deze video » Droom Jan Smit en Chantal Janzen komt uit: Duitse Schlager 'Festival der Liebe' in Ahoy Bekijk deze video »
Show :
Chantal Janzen bang voor optreden van zoon James: "Dit wordt niks"
Dinsdag 30 januari om 13:38

Dat Chantal Janzen een aardig deuntje kan zingen, is geen verrassing. En ook haar zoon James blijkt op het podium nog indrukwekkender te zijn dan ze had verwacht. Maar bang dat ze was... Bekijk het RTL Boulevard-fragment hierboven.

Nerveus
Chantal vertelt aan RTL Boulevard dat ze nog 'nooit zo nerveus' is geweest voor iets. "Dit wordt niks. Ik heb hem nooit horen oefenen", dacht ze. Maar alles ging goed en ze is zo trots op James. "Hij wil muziek maken en hij vraagt niks aan mij en wil niks met mij", lacht Chantal.

Bekijk de RTL Boulevard-video over Chantal en James hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's