Raisa Blommestijn overladen met kritiek na bedelvideo: 'Het graaien is begonnen'

Raisa Blommestijn overladen met kritiek na bedelvideo: 'Het graaien is begonnen'

Woensdag 31 januari om 08:40

Raisa Blommestijn staat niet langer op de loonlijst bij Ongehoord Nederland, na een flinke aanvaring met voorzitter Arnold Karskens over haar gedrag op X. Het lijkt erop dat de presentatrice niet verwacht snel ander werk te vinden en daarom heeft ze een soort van bedelvideo opgenomen, die haar op veel kritiek komt te staan.

'Het graaien is begonnen'
'Ik moet mijn strijd op een andere manier gaan voorzetten en het is me duidelijk geworden dat ik die alleen kan voeren in totale onafhankelijkheid en vrijheid en daar heb ik u hulp bij nodig. Dus ik zou het ontzettend waarderen als u zo overwegen om mij te steunen met een kleine donatie', geeft ze aan op X. Direct onder haar post stromen vervolgens al snel reacties binnen op deze bijzondere oproep en die zijn vooral negatief: van 'Waarom heb je geld nodig om je mening te kunnen uiten?' tot 'Jammer dat je nu al gelijk geld gaat vragen om je te steunen. Heb je dan geen spaarcentje opgebouwd om je tegenslag op te vangen?' tot 'Je doet prima werk hoor maar met dat doneren heb ik toch een beetje moeite. Iedereen vraagt maar om geld tegenwoordig tot 'Het graaien is begonnen.'

'Ik zie het probleem niet'
Toch zijn er ook volgers (wel een minderheid) die Raisa's oproep wel snappen: 'Ik begrijp niet waarom mensen zo moeilijk doen. Raisa wil wat voor zichzelf gaan opzetten, en ik heb er alle vertrouwen in dat dit het alternatieve geluid ten goede komt. Daarbij vraagt ze niet om bakken met geld maar om een kleine donatie, ik zie het probleem niet', aldus ene Ramon. En Mike wenst haar veel succes.

De video van Blommestijn en een greep uit de reacties op X zie je hieronder:

Raisa Blommestijn overladen met kritiek na <em>bedelvideo</em>: 'Het graaien is begonnen' Raisa Blommestijn staat niet langer op de loonlijst bij Ongehoord Nederland, na een flinke aanvaring met voorzitter Arnold Karskens over haar gedrag op X. Het lijkt erop dat de presentatrice niet verwacht snel ander werk te vinden en daarom heeft ze een soort van bedelvideo opgenomen, die haar op veel kritiek komt te staan. 'Het graaien is begonnen''Ik moet mijn strijd op een andere manier gaan voorzetten en het is me duidelijk geworden dat ik die alleen kan voeren in totale onafhankelijkheid en vrijheid en daar heb ik u hulp bij nodig. Dus ik zou het ontzettend waarderen als u zo overwegen om mij te steunen met een kleine donatie', geeft ze aan op X. Direct onder haar post stromen vervolgens al snel reacties binnen op deze bijzondere oproep en die zijn vooral negatief: van 'Waarom heb je geld nodig om je mening te kunnen uiten?' tot 'Jammer dat je nu al gelijk geld gaat vragen om je te steunen. Heb je dan geen spaarcentje opgebouwd om je tegenslag op te vangen?' tot 'Je doet prima werk hoor maar met dat doneren heb ik toch een beetje moeite. Iedereen vraagt maar om geld tegenwoordig tot 'Het graaien is begonnen.' 'Ik zie het probleem niet'Toch zijn er ook volgers (wel een minderheid) die Raisa's oproep wel snappen: 'Ik begrijp niet waarom mensen zo moeilijk doen. Raisa wil wat voor zichzelf gaan opzetten, en ik heb er alle vertrouwen in dat dit het alternatieve geluid ten goede komt. Daarbij vraagt ze niet om bakken met geld maar om een kleine donatie, ik zie het probleem niet', aldus ene Ramon. En Mike wenst haar veel succes. De video van Blommestijn en een greep uit de reacties op X zie je hieronder: Bekijk ook Raisa Blommestijn WOEST: 'Wat bij Ongehoord Nieuws beweerd wordt klopt niet!' Bekijk deze video » Wilfred Genee stelt voor: 'Albert Verlinde als nieuwe premier van Nederland' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Nieuwe sneeuwstorm op komst? 'Bakken sneeuw in februari' Bekijk deze video »
TV :
Raisa Blommestijn overladen met kritiek na bedelvideo: 'Het graaien is begonnen'









Actuele video's

Meer actuele video's