Thomas Cammaert in Shownieuws over Het verhaal van Nederland: Oranje Nassau: "Het is toch te gek"

Thomas Cammaert in Shownieuws over Het verhaal van Nederland: Oranje Nassau: "Het is toch te gek"

Woensdag 31 januari om 14:57

In Shownieuws uitgebreid aandacht voor de start van een nieuwe seizoen van Het verhaal van Nederland waarin de geschiedenis van de koninklijke familie Oranje Nassau centraal staat.

Maillot
Thomas Cammaert speelt Willem van Oranje en vertelt over de opnames van serie waarin Daan Schuurmans weer de verhalen verteller is. "Het is toch te gek, mag je gewoon naar Daan Schuurmans kijken of naar Thomas Cammaert in een maillot", aldus de enthousiaste acteur.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

<em>Thomas Cammaert</em> in <em>Shownieuws</em> over <em>Het verhaal van Nederland: Oranje Nassau</em>: &quot;Het is toch te gek&quot; In Shownieuws uitgebreid aandacht voor de start van een nieuwe seizoen van Het verhaal van Nederland waarin de geschiedenis van de koninklijke familie Oranje Nassau centraal staat. MaillotThomas Cammaert speelt Willem van Oranje en vertelt over de opnames van serie waarin Daan Schuurmans weer de verhalen verteller is. "Het is toch te gek, mag je gewoon naar Daan Schuurmans kijken of naar Thomas Cammaert in een maillot", aldus de enthousiaste acteur. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau is vanaf woensdag 31 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Daan Schuurmans duikt in bijzondere band tussen Napoleon en Nederland Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau, vanaf 31 januari op NPO 1 Bekijk deze video » Thomas Camaert zegt sorry tegen Noël van Kleef in De Verraders, ''heel erg!'' Bekijk deze video »
TV :

Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau is vanaf woensdag 31 januari wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het verhaal van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's