Aangeslagen familie van vermiste Kamran vindt been in puin na explosie Rotterdam (HvNL)

Aangeslagen familie van vermiste Kamran vindt been in puin na explosie Rotterdam (HvNL)

Woensdag 31 januari om 14:26

In Hart van Nederland vertelt de zwager van de vermiste Kamran dat de aangeslagen familie zelf met gevaar voor eigen leven is gaan zoeken naar de vermisten in het puin na de enorme explosie in Rotterdam-Zuid.

Been
De politie had het rampgebied afgezet om sporen veilig te stellen en mensen op afstand te houden. De familie was het wachten en de onzekerheid zat. Volgens de zwager hebben ze een been en dijbeen gevonden van Kamran.

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder

Aangeslagen familie van vermiste Kamran vindt been in puin na <em>explosie</em> <em>Rotterdam</em> (<em>HvNL</em>) In Hart van Nederland vertelt de zwager van de vermiste Kamran dat de aangeslagen familie zelf met gevaar voor eigen leven is gaan zoeken naar de vermisten in het puin na de enorme explosie in Rotterdam-Zuid. BeenDe politie had het rampgebied afgezet om sporen veilig te stellen en mensen op afstand te houden. De familie was het wachten en de onzekerheid zat. Volgens de zwager hebben ze een been en dijbeen gevonden van Kamran. Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Rotterdammers na explosie: 'Ik hoorde BOEM en dacht... is dat een aardbeving?' Bekijk deze video » Nachtmerrie in Rotterdam: drie vermisten, mogelijk onder puin Bekijk deze video » Buurtbewoners explosie Rotterdam: "Hopelijk zijn de vermiste mensen op vakantie" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's