Nachtmerrie in Rotterdam: drie vermisten, mogelijk onder puin

Nachtmerrie in Rotterdam: drie vermisten, mogelijk onder puin

Nachtmerrie in Rotterdam: drie vermisten, mogelijk onder puin De brandweer is in Rotterdam op zoek naar drie vermisten na een grote brand in een appartementencomplex aan de Schammenkamp. De brand kwam door een explosie. Mogelijk bevinden deze mensen zich nog in het pand, laat Hart van Nederland weten. Oorlogsgebied"Het is net een oorlogsgebied", zegt een bewoonster. Met een drone is al binnen gekeken of de drie vermiste mensen daar misschien zijn, maar dat heeft nog niets opgeleverd. "In de nacht is geïnventariseerd wie er woont en wie er aanwezig was. Daaruit bleek dat van drie mensen niet bekend is waar ze zich bevinden", aldus Hart van Nederland. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Gigantische explosie in Rotterdam! Auto ontploft in garage en veroorzaakt grote ravage Bekijk deze video » Rotterdammers na explosie: 'Ik hoorde BOEM en dacht... is dat een aardbeving?' Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 30 januari om 12:32

De brandweer is in Rotterdam op zoek naar drie vermisten na een grote brand in een appartementencomplex aan de Schammenkamp. De brand kwam door een explosie. Mogelijk bevinden deze mensen zich nog in het pand, laat Hart van Nederland weten.

Oorlogsgebied
"Het is net een oorlogsgebied", zegt een bewoonster. Met een drone is al binnen gekeken of de drie vermiste mensen daar misschien zijn, maar dat heeft nog niets opgeleverd. "In de nacht is geïnventariseerd wie er woont en wie er aanwezig was. Daaruit bleek dat van drie mensen niet bekend is waar ze zich bevinden", aldus Hart van Nederland.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's