Informateur Plasterk laat twee problemen voor onderhandelingen links liggen (Vandaag Inside)

Informateur Plasterk laat twee problemen voor onderhandelingen links liggen (Vandaag Inside)

Donderdag 1 februari om 10:17

Journalist Sam Hagens vertelt in Vandaag Inside dat hij achter twee inhoudelijke problemen voor de formatie is gekomen. De partijen PVV en VVD willen het dwangelement in de spreidingswet niet uitvoeren én er is een financiële tegenvaller. Formateur Ronald Plasterk heeft besloten het voorlopig niet meer over deze ingewikkelde kwesties te gaan hebben in de onderhandelingen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 31 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Informateur <em>Plasterk</em> laat twee problemen voor onderhandelingen links liggen (<em>Vandaag Inside</em>) Journalist Sam Hagens vertelt in Vandaag Inside dat hij achter twee inhoudelijke problemen voor de formatie is gekomen. De partijen PVV en VVD willen het dwangelement in de spreidingswet niet uitvoeren én er is een financiële tegenvaller. Formateur Ronald Plasterk heeft besloten het voorlopig niet meer over deze ingewikkelde kwesties te gaan hebben in de onderhandelingen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 31 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's