Wie is de mol?: hint op boksring ontcijferd, is deze schim van de Mol Rian?

Wie is de mol?: hint op boksring ontcijferd, is deze schim van de Mol Rian?

<em>Wie is de mol?</em>: hint op boksring ontcijferd, is deze schim van de Mol Rian? In een video van de Telegraaf wordt uitgebreid gesproken over Wie is de mol?. En het lijkt erop dat ze een sterke hint hebben gevonden die erop wijst dat Rian de Mol is… Is dit de schaduw van de Mol?In de aflevering van vorige week was namelijk een QR-code te zien op de rand van de boksring. Als je die code scant kom je op een website. En de oplettende kijker kon hier een foto vinden van een schim, die volgens Max van den Broek verdacht veel op Rian lijkt. Is Rian de Mol? Bekijk de video over Wie is de mol? hieronder. Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Telegraaf (@telegraaf.nl) Eerste beelden Wie is de mol? aflevering 3: 'Ik vond hem erg opvallend' Bekijk deze video » Wie is de mol?: Kees van der Spek wordt beroofd door twee medekandidaten Bekijk deze video » Wie is de Mol: spreekt Fons de waarheid aan de telefoon? "Deugt geen donder van" Bekijk deze video »
Friday 26 January om 14:20

In een video van de Telegraaf wordt uitgebreid gesproken over Wie is de mol?. En het lijkt erop dat ze een sterke hint hebben gevonden die erop wijst dat Rian de Mol is…

Is dit de schaduw van de Mol?
In de aflevering van vorige week was namelijk een QR-code te zien op de rand van de boksring. Als je die code scant kom je op een website. En de oplettende kijker kon hier een foto vinden van een schim, die volgens Max van den Broek verdacht veel op Rian lijkt. Is Rian de Mol?

Bekijk de video over Wie is de mol? hieronder.

Wie is de mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Wie is de mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's