Commissie-Van Rijn geschrokken van grensoverschrijdend gedrag bij NPO (video)

Commissie-Van Rijn geschrokken van grensoverschrijdend gedrag bij NPO (video)

Donderdag 1 februari om 14:19

Martin van Rijn heeft donderdag het rapport gepresenteerd over grensoverschrijdend gedrag bij de publieke omroepen. Het duurde even voor het rapport van de Onderzoekscommissie Gedrag en Cultuur Omroepen (OGCO) er kwam, maar volgens Van Rijn was die tijd echt nodig om alles goed in kaart te brengen.

Lees verder onder de video.

Commissie-Van Rijn geschrokken van <em>grensoverschrijdend gedrag</em> bij NPO (video) Martin van Rijn heeft donderdag het rapport gepresenteerd over grensoverschrijdend gedrag bij de publieke omroepen. Het duurde even voor het rapport van de Onderzoekscommissie Gedrag en Cultuur Omroepen (OGCO) er kwam, maar volgens Van Rijn was die tijd echt nodig om alles goed in kaart te brengen. Lees verder onder de video. 'Emotionele gesprekken'“De commissie is geschrokken van de groep medewerkers die aangeeft dat zij te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag en ook van de ernst van de beschreven gedragingen”, zegt Van Rijn. “De gesprekken waren indringend en dikwijls emotioneel.” Eerder werd al bekend dat Matthijs van Nieuwkerk en Tom Egbers zich schuldig hebben gemaakt aan wangedrag op de werkvloer. Bekijk beelden van de presentatie van het rapport met Martin van Rijn hierboven. ZIEN: Marco Borsato doorbreekt stilte, zanger staat stil bij bijzondere mijlpaal Bekijk deze video » Zien! Matthijs van Nieuwkerk vertelt hoe hij het anders gaat doen: "Ik ben geen slachtoffer" Bekijk deze video » Shocking: Sophie Hilbrand neemt het geëmotioneerd op voor Khalid Kasem, "Lieve collega" Bekijk deze video »
Nieuws :

'Emotionele gesprekken'
“De commissie is geschrokken van de groep medewerkers die aangeeft dat zij te maken hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag en ook van de ernst van de beschreven gedragingen”, zegt Van Rijn. “De gesprekken waren indringend en dikwijls emotioneel.” Eerder werd al bekend dat Matthijs van Nieuwkerk en Tom Egbers zich schuldig hebben gemaakt aan wangedrag op de werkvloer.

Bekijk beelden van de presentatie van het rapport met Martin van Rijn hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's