Video: Tom Egbers openhartig over affaire met 22-jarige collega in Khalid & Sophie

Video: Tom Egbers openhartig over affaire met 22-jarige collega in Khalid & Sophie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Presentator Tom Egbers was vrijdag te gast in Khalid & Sophie om zijn verhaal te doen na het artikel in de Volkskrant. Hij vertelt over de jongere vrouw en collega met wie hij jaren geleden een affaire had.

Lees verder onder de video.

Video: Tom Egbers openhartig over affaire met 22-jarige collega in <em>Khalid &amp; Sophie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van vrijdag 17 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Presentator Tom Egbers was vrijdag te gast in Khalid & Sophie om zijn verhaal te doen na het artikel in de Volkskrant. Hij vertelt over de jongere vrouw en collega met wie hij jaren geleden een affaire had. Lees verder onder de video. AffaireEgbers vertelde in de uitzending dat hij een relatie had met de jonge vrouw, maar 'dat was geen seksuele relatie'. De relatie duurde volgens hem ongeveer drie jaar. Voor het hele gesprek kan je de uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Tom Egbers openhartig over affaire met 22-jarige collega in Khalid & Sophie

Affaire
Egbers vertelde in de uitzending dat hij een relatie had met de jonge vrouw, maar 'dat was geen seksuele relatie'. De relatie duurde volgens hem ongeveer drie jaar. Voor het hele gesprek kan je de uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV