Schrijnend rapport over de misstanden bij de NPO: 'Iedereen duikt weg' (video)

Schrijnend rapport over de misstanden bij de NPO: 'Iedereen duikt weg' (video)

Donderdag 1 februari om 20:13

Intimidatie, schreeuwen en schelden, aanranding: het zijn slechts enkele voorbeelden van grensoverschrijdend gedrag dat voor kwam bij de publieke omroep. Dat bleek vandaag uit het rapport van de Commissie Van Rijn. In RTL Boulevard werd het rapport uitgebreid besproken.

Lees verder onder de video.

<em>Schrijnend rapport</em> over de misstanden bij de NPO: 'Iedereen duikt weg' (video) Intimidatie, schreeuwen en schelden, aanranding: het zijn slechts enkele voorbeelden van grensoverschrijdend gedrag dat voor kwam bij de publieke omroep. Dat bleek vandaag uit het rapport van de Commissie Van Rijn. In RTL Boulevard werd het rapport uitgebreid besproken. Lees verder onder de video. RapportHet langverwachte rapport van de Commissie-Van Rijn over de werkcultuur is eindelijk klaar en de conclusies zijn schokkend, zo bleek vandaag. Volgens de commissie zijn 1484 medewerkers van de NPO getuige geweest van grensoverschrijdend gedrag. En er werd geen verantwoordelijkheid genomen door leidinggevenden en omroepbazen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Schrijnend rapport over de misstanden bij de NPO: 'Iedereen duikt weg' (video)

Rapport
Het langverwachte rapport van de Commissie-Van Rijn over de werkcultuur is eindelijk klaar en de conclusies zijn schokkend, zo bleek vandaag. Volgens de commissie zijn 1484 medewerkers van de NPO getuige geweest van grensoverschrijdend gedrag. En er werd geen verantwoordelijkheid genomen door leidinggevenden en omroepbazen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's