Vandaag Inside: 'Wilfred imiteert Matthijs van Nieuwkerk'

Vandaag Inside: 'Wilfred imiteert Matthijs van Nieuwkerk'

Vrijdag 2 februari om 08:11

De spanning en stress achter de schermen bij De Wereld Draait Door, vlak voor de uitzending begon: de heren van Vandaag Inside snappen er helemaal niks van. 'Stel je voor dat dat hier gebeurt, daar zou ik nog geeneens zin in hebben iedere dag', vertelt René van der Gijp.

'Mondje'
Johan Derksen vindt dat de geplaagde Matthijs van Nieuwkerk zich als een Hollywoodster heeft gedragen: 'Eigen kamertje, iedere foto die gepubliceerd werd moest hij eerst ter goedkeuring hebben en dan altijd gemaakt poseren. De echte Matthijs hebben we nooit op een foto gezien.' Vervolgens doet Wilfred Genee nog even na hóe de DWDD-presentator regelmatig op foto's verschijnt: 'Mondje.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Wilfred</em> imiteert Matthijs van Nieuwkerk' De spanning en stress achter de schermen bij De Wereld Draait Door, vlak voor de uitzending begon: de heren van Vandaag Inside snappen er helemaal niks van. 'Stel je voor dat dat hier gebeurt, daar zou ik nog geeneens zin in hebben iedere dag', vertelt René van der Gijp. 'Mondje'Johan Derksen vindt dat de geplaagde Matthijs van Nieuwkerk zich als een Hollywoodster heeft gedragen: 'Eigen kamertje, iedere foto die gepubliceerd werd moest hij eerst ter goedkeuring hebben en dan altijd gemaakt poseren. De echte Matthijs hebben we nooit op een foto gezien.' Vervolgens doet Wilfred Genee nog even na hóe de DWDD-presentator regelmatig op foto's verschijnt: 'Mondje.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's