Hart van Nederland: brandweer bevrijdt vastzittende man uit ondergrondse container

Hart van Nederland: brandweer bevrijdt vastzittende man uit ondergrondse container

Vrijdag 2 februari om 15:10

<em>Hart van Nederland</em>: brandweer bevrijdt vastzittende man uit ondergrondse container De brandweer heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een man uit een benarde situatie bevrijd in Rotterdam. De man zat namelijk vast in een ondergrondse container. Hij kwam in deze positie terecht omdat hij een poging deed om zijn huissleutels en een tas met kleding uit de container te halen, die er per ongeluk in waren gekomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Vrachtwagen knalt tegen viaduct, kiepgedeelte blokkeert N669 bij Goes (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: tweede lichaam onder puin vandaan gehaald Rotterdam (video) Bekijk deze video » Boerenprotest: deze grensovergangen met Nederland zijn geblokkeerd Bekijk deze video »
Nieuws :

De brandweer heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een man uit een benarde situatie bevrijd in Rotterdam. De man zat namelijk vast in een ondergrondse container. Hij kwam in deze positie terecht omdat hij een poging deed om zijn huissleutels en een tas met kleding uit de container te halen, die er per ongeluk in waren gekomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's