Vrachtwagen knalt tegen viaduct, kiepgedeelte blokkeert N669 bij Goes (video)

Vrachtwagen knalt tegen viaduct, kiepgedeelte blokkeert N669 bij Goes (video)

<em>Vrachtwagen</em> knalt tegen viaduct, kiepgedeelte blokkeert N669 bij Goes (video) Donderdag zorgt een ongeluk met een vrachtwagen ervoor dat de N669 bij Goes langere tijd is afgesloten. Vermoedelijk was de vrachtwagen te hoog voor een viaduct waardoor deze bleef steken. Het kiepgedeelte stond vervolgens rechtop tegen het viaduct en blokkeerde de weg. Bij het ongeluk zou niemand gewond zijn geraakt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Aangeslagen familie van vermiste Kamran vindt been in puin na explosie Rotterdam (HvNL) Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie deelt beelden van knotsgekke achtervolging door Brabant (video) Bekijk deze video » Emotionele nacht op plek explosie Rotterdam, twee mensen aangehouden (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 1 februari om 15:20

Donderdag zorgt een ongeluk met een vrachtwagen ervoor dat de N669 bij Goes langere tijd is afgesloten. Vermoedelijk was de vrachtwagen te hoog voor een viaduct waardoor deze bleef steken. Het kiepgedeelte stond vervolgens rechtop tegen het viaduct en blokkeerde de weg. Bij het ongeluk zou niemand gewond zijn geraakt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's