Hart van Nederland: tweede lichaam onder puin vandaan gehaald Rotterdam (video)

Hart van Nederland: tweede lichaam onder puin vandaan gehaald Rotterdam (video)

Donderdag 1 februari om 21:58

<em>Hart van Nederland</em>: tweede lichaam onder puin vandaan gehaald Rotterdam (video) Onder het puin van het ingestorte appartementencomplex in Rotterdam-Zuid is donderdagavond een tweede lichaam gevonden. Dat bevestigt de Rotterdamse politie aan Hart van Nederland. Er wordt nog met man en macht gezocht naar de laatste vermiste persoon. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Nachtmerrie in Rotterdam: drie vermisten, mogelijk onder puin Bekijk deze video » Aangeslagen familie van vermiste Kamran vindt been in puin na explosie Rotterdam (HvNL) Bekijk deze video » Emotionele nacht op plek explosie Rotterdam, twee mensen aangehouden (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

Onder het puin van het ingestorte appartementencomplex in Rotterdam-Zuid is donderdagavond een tweede lichaam gevonden. Dat bevestigt de Rotterdamse politie aan Hart van Nederland. Er wordt nog met man en macht gezocht naar de laatste vermiste persoon.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's