Lang Leve de Liefde: Ian in shock als Leona vertelt over haar tas van 10.000 euro

Lang Leve de Liefde: Ian in shock als Leona vertelt over haar tas van 10.000 euro

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Ian in shock als Leona vertelt over haar tas van 10.000 euro In Lang Leve de Liefde vertelt Leona eerlijk dat ze wel een ‘beetje’ een shopaholic is. Ian wil hier meer over weten en vraagt wat ze zoal uitgeeft. Dat is behoorlijk wat, maar als ze over een van haar pareltjes vertelt valt Ian bijna van zijn stoel. Hij is in shock als ze vertelt over haar Chanel-tas van zo’n tienduizend euro. “Tering… Jezus…”, aldus Ian. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: 'Qua innerlijk wil ik blond haar en blauwe ogen' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Michael en Yasmin botsen over kinderwens (video) Bekijk deze video » In Lang Leve de Liefde voelt geëmotioneerde Michael zich al verliefd Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag 2 februari om 13:06

In Lang Leve de Liefde vertelt Leona eerlijk dat ze wel een ‘beetje’ een shopaholic is. Ian wil hier meer over weten en vraagt wat ze zoal uitgeeft. Dat is behoorlijk wat, maar als ze over een van haar pareltjes vertelt valt Ian bijna van zijn stoel. Hij is in shock als ze vertelt over haar Chanel-tas van zo’n tienduizend euro. “Tering… Jezus…”, aldus Ian.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's