Lang Leve de Liefde: Michael en Yasmin botsen over kinderwens (video)

Lang Leve de Liefde: Michael en Yasmin botsen over kinderwens (video)

Woensdag 31 januari om 21:48

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Michael en Yasmin botsen over kinderwens (video) Er is meteen een duidelijke connectie tussen Michael en Yasmin in het Lang Leve de Liefde-huis. Bij elk onderwerp dat besproken wordt worden er wel gelijkenissen gevonden. Na urenlange gesprekken is er toch een probleem wat om de hoek komt kijken, Michael heeft een kinderwens en Yasmin niet. Zou dit veel invloed hebben op de connectie die ze al hebben weten op te bouwen? Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Zoenen, kussen of knuffelen in Lang Leve de Liefde: wat gaat het worden? Bekijk deze video » Michael: 'Mijn hond slaapt altijd bij mij in bed' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Qua innerlijk wil ik blond haar en blauwe ogen' Bekijk deze video »
TV :

Er is meteen een duidelijke connectie tussen Michael en Yasmin in het Lang Leve de Liefde-huis. Bij elk onderwerp dat besproken wordt worden er wel gelijkenissen gevonden. Na urenlange gesprekken is er toch een probleem wat om de hoek komt kijken, Michael heeft een kinderwens en Yasmin niet. Zou dit veel invloed hebben op de connectie die ze al hebben weten op te bouwen?

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's