Vandaag Inside: Lilian Marijnissen wil wel presentatrice worden en ondervraagt Wilfred Genee

Vandaag Inside: Lilian Marijnissen wil wel presentatrice worden en ondervraagt Wilfred Genee

Vrijdag 2 februari om 13:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Lilian Marijnissen was donderdagavond te gast in Vandaag Inside en ze bekent dat een carrièreswitch er wel in zit. Wilfred Genee vraagt of ze presentatrice zou willen worden en ze gaan aan de talkshowtafel zitten.

Sneer
Na de uitzending praten ze nog even na en de politica, die onlangs stopte als SP-leider, ziet een carrière als presentatrice wel zitten. Ze gaan gelijk oefenen en Wilfred is bij haar te gast. Ze legt hem het vuur aan de schenen, maar ze kan al snel een sneer terug verwachten…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em>: Lilian Marijnissen wil wel presentatrice worden en ondervraagt Wilfred Genee Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 1 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Lilian Marijnissen was donderdagavond te gast in Vandaag Inside en ze bekent dat een carrièreswitch er wel in zit. Wilfred Genee vraagt of ze presentatrice zou willen worden en ze gaan aan de talkshowtafel zitten. SneerNa de uitzending praten ze nog even na en de politica, die onlangs stopte als SP-leider, ziet een carrière als presentatrice wel zitten. Ze gaan gelijk oefenen en Wilfred is bij haar te gast. Ze legt hem het vuur aan de schenen, maar ze kan al snel een sneer terug verwachten… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's