Aad adviseert Betty in LLDL: 'Daar moet je schijt aan hebben, gewoon jezelf zijn!' (video)

Aad adviseert Betty in LLDL: 'Daar moet je schijt aan hebben, gewoon jezelf zijn!' (video)

Vrijdag 2 februari om 15:22

Aad adviseert Betty in <em>LLDL</em>: 'Daar moet je schijt aan hebben, gewoon jezelf zijn!' (video) In Lang Leve de Liefde moet Betty iets voorlezen, maar dit gaat niet helemaal goed. Het lezen van de letters gaat erg stroef zonder leesbril en Aad vraagt of ze ijdel is. Wil ze daarom niet toegeven aan een leesbril? Aad is duidelijk en zegt waar het op staat: 'Dan ben je dus niet jezelf, daar moet je schijt aan hebben. (...) Je moet gewoon jezelf zijn!' Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. In Lang Leve de Liefde voelt geëmotioneerde Michael zich al verliefd Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Ian in shock als Leona vertelt over haar tas van 10.000 euro Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Aad subtiel over wat hij aantrekkelijk vindt, 'het hele varken' Bekijk deze video »
TV :

In Lang Leve de Liefde moet Betty iets voorlezen, maar dit gaat niet helemaal goed. Het lezen van de letters gaat erg stroef zonder leesbril en Aad vraagt of ze ijdel is. Wil ze daarom niet toegeven aan een leesbril? Aad is duidelijk en zegt waar het op staat: 'Dan ben je dus niet jezelf, daar moet je schijt aan hebben. (...) Je moet gewoon jezelf zijn!'

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's