Woedende Mart Smeets botst met Coen Verbraak over werkcultuur NPO: 'Klaar!' (video)

Woedende Mart Smeets botst met Coen Verbraak over werkcultuur NPO: 'Klaar!' (video)

Vrijdag 2 februari om 20:27

Het onderzoeksrapport van de Commissie-Van Rijn is voor de meesterinterviewer Coen Verbraak aanleiding om het over die minder mooie kant van de televisie te hebben. Dat zijn niet altijd gemakkelijke gesprekken, zo blijkt.

Woedende <em>Mart Smeets</em> botst met Coen Verbraak over werkcultuur NPO: 'Klaar!' (video) Het onderzoeksrapport van de Commissie-Van Rijn is voor de meesterinterviewer Coen Verbraak aanleiding om het over die minder mooie kant van de televisie te hebben. Dat zijn niet altijd gemakkelijke gesprekken, zo blijkt. InterviewIn het programma Buiten Beeld vertellen mensen van 'achter de schermen', maar ook de bekende gezichten zoals Jeroen Pauw, Janine Abbring en Mart Smeets over de werkcultuur bij de NPO. Met vooral de laatste krijgt Verbraak het aan de stok. Buiten Beeld is vanaf maandag 5 februari te zien bij de NTR op NPO 2 en bij NPO Start. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Woedende Mart Smeets botst met Coen Verbraak over werkcultuur NPO: 'Klaar!' (video)

Interview
In het programma Buiten Beeld vertellen mensen van 'achter de schermen', maar ook de bekende gezichten zoals Jeroen Pauw, Janine Abbring en Mart Smeets over de werkcultuur bij de NPO. Met vooral de laatste krijgt Verbraak het aan de stok.

Buiten Beeld is vanaf maandag 5 februari te zien bij de NTR op NPO 2 en bij NPO Start. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's