Vandaag Inside-tafel evalueert debuut Lilian Marijnissen: 'Nieuwe talkshowhost?' (video)

Vandaag Inside-tafel evalueert debuut Lilian Marijnissen: 'Nieuwe talkshowhost?' (video)

Zaterdag 3 februari om 10:50

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>-tafel evalueert debuut Lilian Marijnissen: 'Nieuwe talkshowhost?' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 2 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Lilian Marijnissen maakte donderdagavond haar debuut aan tafel bij Vandaag Inside. Een dag later wordt traditiegetrouw het optreden van de nieuwe tafelgast geëvalueerd. Volgens Johan Derksen was Marijnissen nog iets voorzichtig. Hélène Hendriks wijst erop dat de VI-studio vrij intimiderend is, maar dat ze zich goed staande wist te houden. En zit er voor haar nog een televisie-loopbaan in? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Lilian Marijnissen maakte donderdagavond haar debuut aan tafel bij Vandaag Inside. Een dag later wordt traditiegetrouw het optreden van de nieuwe tafelgast geëvalueerd. Volgens Johan Derksen was Marijnissen nog iets voorzichtig. Hélène Hendriks wijst erop dat de VI-studio vrij intimiderend is, maar dat ze zich goed staande wist te houden. En zit er voor haar nog een televisie-loopbaan in?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's