Graf van moeder Peter Gillis beklad en vernield: "Stop met tv, staat er geschreven"

Graf van moeder Peter Gillis beklad en vernield: "Stop met tv, staat er geschreven"

Graf van moeder <em>Peter Gillis</em> beklad en vernield: &quot;Stop met tv, staat er geschreven&quot; Schokkend nieuws over Peter Gillis. Het graf van de moeder van Peter Gillis is namelijk vernield. "Heel heftig. Het is beklad en decoratiestukken zijn kapot gemaakt", vertelt Shownieuws. Bekijk Peters reactie in het fragment hierboven. "Respectloos"De dader zou een man zijn rond de 60 jaar. "Stop met tv", staat er geschreven op de grafsteen van zijn moeder. Peter reageert zelf: "Mijn moeder en vader liggen op een rustplaats. Dit is niet normaal. Dit kan gewoon niet. Dit is respectloos." Bekijk de Shownieuws-video met Peter Gillis zijn reactie hierboven. Bekijk ook Weer nieuw seizoen Massa is Kassa: Peter Gillis maakt startdatum bekend Bekijk deze video » Peter Gillis over Prinsenmeer-ophef: 'Even geduld, geen reden om boos te zijn' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Show :
Zondag 4 februari om 09:09

Schokkend nieuws over Peter Gillis. Het graf van de moeder van Peter Gillis is namelijk vernield. "Heel heftig. Het is beklad en decoratiestukken zijn kapot gemaakt", vertelt Shownieuws. Bekijk Peters reactie in het fragment hierboven.

"Respectloos"
De dader zou een man zijn rond de 60 jaar. "Stop met tv", staat er geschreven op de grafsteen van zijn moeder. Peter reageert zelf: "Mijn moeder en vader liggen op een rustplaats. Dit is niet normaal. Dit kan gewoon niet. Dit is respectloos."

Bekijk de Shownieuws-video met Peter Gillis zijn reactie hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's