Het echte leven in de dierentuin: Pinguïnkoppel Joey en Anoeska zijn toe aan volgende stap

Het echte leven in de dierentuin: Pinguïnkoppel Joey en Anoeska zijn toe aan volgende stap

<em>Het echte leven in de dierentuin</em>: Pinguïnkoppel <em>Joey en Anoeska</em> zijn toe aan volgende stap Couple goals. Dit verliefde pinguïnkoppel is toe aan de volgende stap in hun relatie. Joey en Anoeska bouwen hun pinguïnnestje. Bekijk de leuke beelden uit Het echte leven in de dierentuin hieronder. Het echte leven in de dierentuin is elke zaterdag rond 19:06 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Bekijk ook Verzorger Sandra in Khalid & Sophie over anticonceptie slikkende gorilla's Bekijk deze video » Ontknoping The Floor: wint Robin of Taco 100.000 euro? (video) Bekijk deze video »
Zondag 4 februari om 14:43

Couple goals. Dit verliefde pinguïnkoppel is toe aan de volgende stap in hun relatie. Joey en Anoeska bouwen hun pinguïnnestje. Bekijk de leuke beelden uit Het echte leven in de dierentuin hieronder.

Het echte leven in de dierentuin is elke zaterdag rond 19:06 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het echte leven in de dierentuin terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's