Nieuws over sneeuwstorm: mogelijk alleen sneeuwval in noorden rond 8 februari

Nieuws over sneeuwstorm: mogelijk alleen sneeuwval in noorden rond 8 februari

Nieuws over <em>sneeuwstorm</em>: mogelijk alleen sneeuwval in noorden rond 8 februari Weerman Michael en Weerprimeur lijken het eens te zijn dat komende week rond donderdag 8 februari in het noorden van het land mogelijk een pak(je) sneeuw kan vallen. En dan toch weer die verrassing!GFS komt nu met #sneeuw al op 7-2 en de bijna hallucinante LMG openbaart zich ook nog steeds rond die 8e.Daarna wel [tijdelijk] veel zachter! alvorens er een nieuwe portie Scandikoude richting Benelux zal uitstromen. pic.twitter.com/mZgye409Yq— Marc Putto weerkundig strateeg / mediameteoroloog (@Weerprimeur) February 4, 2024 Halverwege de maand februari zou er weleens aanzienlijk meer sneeuw in het hele land kunnen vallen. Verrast zullen we er niet door zijn met al deze voorspellingen. Ook het meest moderate weermodel vanavond in casu de op handen zijnde sprokkelkou regarderende, begrijpt het wel uiteindelijk. Van bijna +15 naar de -10 later. pic.twitter.com/ohkhhRrS7l— Marc Putto weerkundig strateeg / mediameteoroloog (@Weerprimeur) February 4, 2024 Vanaf 10 februari, en mogelijk al vanaf 8 februari lijkt het duidelijk kouder te worden. De kans op winterse neerslag neemt dan ook toe. pic.twitter.com/NYuLxAs6Dj— Het weer (@weer) February 2, 2024 Bekijk ook Nieuwe sneeuwstorm op komst? 'Bakken sneeuw in februari' Bekijk deze video » Update sneeuwstorm februari: 'Indrukwekkende temperatuurdaling & sneeuwjacht' Bekijk deze video »
Weer :
Nieuws over sneeuwstorm: mogelijk alleen sneeuwval in noorden rond 8 februari
Zondag 4 februari om 22:18

Weerman Michael en Weerprimeur lijken het eens te zijn dat komende week rond donderdag 8 februari in het noorden van het land mogelijk een pak(je) sneeuw kan vallen.

Halverwege de maand februari zou er weleens aanzienlijk meer sneeuw in het hele land kunnen vallen. Verrast zullen we er niet door zijn met al deze voorspellingen.

Actuele video's

Meer actuele video's