Lang Leve de Liefde: 'Doe het lekker zelf dan!'

Lang Leve de Liefde: 'Doe het lekker zelf dan!'

Maandag 5 februari om 10:45

Rodrique is de kip voor het avondeten aan het snijden maar zijn date heeft wat commentaar op het vuil onder zijn nagels waarna hij reageert: 'Maat, kun je er tegen of kun je er niet tegen? Anders mag jij snijden hè.' Die reactie had Tessa niet helemaal zien aankomen: 'Ok ok.. ik houd mezelf rustig.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Doe het lekker zelf dan!' Rodrique is de kip voor het avondeten aan het snijden maar zijn date heeft wat commentaar op het vuil onder zijn nagels waarna hij reageert: 'Maat, kun je er tegen of kun je er niet tegen? Anders mag jij snijden hè.' Die reactie had Tessa niet helemaal zien aankomen: 'Ok ok.. ik houd mezelf rustig.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jan van Veen, Mister Candlelight, op 79-jarige leeftijd overleden: 'Wat een icoon die man' Bekijk deze video » Zien: Céline Dion verschijnt onverwacht bij Grammy’s, reikt prijs uit aan Taylor Swift Bekijk deze video » Laatste sneeuwstorm-nieuws: 'Hoofdwinter moet nog komen, van +15 naar -10 graden' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's