Zien: Céline Dion verschijnt onverwacht bij Grammy’s, reikt prijs uit aan Taylor Swift

Zien: Céline Dion verschijnt onverwacht bij Grammy’s, reikt prijs uit aan Taylor Swift

Maandag 5 februari om 09:38

Céline Dion is onverwacht op het podium verschenen van de Grammy Awards. De zangeres is ernstig ziek en is al lange tijd niet in de spotlights te vinden. Nu kwam ze naar de show om op het podium een prijs uit te reiken aan Taylor Swift.

Stiff person syndrome
Afgelopen nacht werden in de VS de prestigieuze Grammy Awards uitgereikt. Céline Dion verscheen totaal onverwacht op het podium om een prijs uit te reiken. Céline maakte eind 2022 bekend dat ze lijdt aan het ‘stiff person syndrome’. Dit is de oorzaak van haar spasmen en dit beïnvloedt ook het zingen waardoor ze veel optredens heeft moeten opzeggen. Ze is tot nu lange tijd niet in de openbaarheid verschenen. Haar zoon René-Charles bracht haar naar het podium.

Bekijk de beelden van Céline Dion op de Grammy's hieronder.

Zien: <em>Céline Dion</em> verschijnt onverwacht bij Grammy’s, reikt prijs uit aan Taylor Swift Céline Dion is onverwacht op het podium verschenen van de Grammy Awards. De zangeres is ernstig ziek en is al lange tijd niet in de spotlights te vinden. Nu kwam ze naar de show om op het podium een prijs uit te reiken aan Taylor Swift. Stiff person syndromeAfgelopen nacht werden in de VS de prestigieuze Grammy Awards uitgereikt. Céline Dion verscheen totaal onverwacht op het podium om een prijs uit te reiken. Céline maakte eind 2022 bekend dat ze lijdt aan het ‘stiff person syndrome’. Dit is de oorzaak van haar spasmen en dit beïnvloedt ook het zingen waardoor ze veel optredens heeft moeten opzeggen. Ze is tot nu lange tijd niet in de openbaarheid verschenen. Haar zoon René-Charles bracht haar naar het podium. Bekijk de beelden van Céline Dion op de Grammy's hieronder. Celine Dion emotioneel in video: ‘Moet tour Europa uitstellen door zeldzame ziekte’ Bekijk deze video » Zien: Céline Dion brengt ondanks ziekte nieuwe single Love Again uit Bekijk deze video » Celine Dion geeft heftig signaal: 'We gaan haar de komende jaren niet zien' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Céline Dion verschijnt onverwacht bij Grammy’s, reikt prijs uit aan Taylor Swift

Actuele video's

Meer actuele video's