Knap: zoveel kilo is Frans Bauer al afgevallen, van 120 kilo naar...

Knap: zoveel kilo is Frans Bauer al afgevallen, van 120 kilo naar...

Maandag 5 februari om 11:00

Frans Bauer is nog altijd hard bezig met sporten en afvallen en zijn vooruitgang wordt op de voet gevolgd door Evert Santegoeds, die vertelt: 'Ooit woog hij 120 kilo en hij is al 28 kilo kwijt maar hij wil nog 15 kilo afvallen en dan blijft er van Frans niet heel erg veel over.'

'Spartaans regime'
Hoe gaat de volkszanger dat doen? 'Met een personal trainer, die een spartaans regime heeft opgesteld waar hij zich aan moet houden.' Succes Frans!

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Knap: zoveel kilo is <em>Frans Bauer</em> al afgevallen, van 120 kilo naar... Frans Bauer is nog altijd hard bezig met sporten en afvallen en zijn vooruitgang wordt op de voet gevolgd door Evert Santegoeds, die vertelt: 'Ooit woog hij 120 kilo en hij is al 28 kilo kwijt maar hij wil nog 15 kilo afvallen en dan blijft er van Frans niet heel erg veel over.' 'Spartaans regime'Hoe gaat de volkszanger dat doen? 'Met een personal trainer, die een spartaans regime heeft opgesteld waar hij zich aan moet houden.' Succes Frans! Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Frans Bauer gaat tekeer in de sportschool: "Fitlife in 2024!" Bekijk deze video » Laatste sneeuwstorm-nieuws: 'Hoofdwinter moet nog komen, van +15 naar -10 graden' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Doe het lekker zelf dan!' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's