Sluipschutters: in deze B&B mag helemaal niks, ‘alleen een kleine boodschap’

Sluipschutters: in deze B&B mag helemaal niks, ‘alleen een kleine boodschap’

<em>Sluipschutters</em>: in deze B&amp;B mag helemaal niks, ‘alleen een kleine boodschap’ In Sluipschutters krijgen twee bezoekers een zeer bijzondere uitleg over de B&B waar ze logeren. Ze mogen nergens aankomen, ook mogen de vaatwasser en ijskast absoluut niet worden gebruikt. Het toilet is alleen bedoeld voor een kleine boodschap en ze mogen vooral geen engel maken in het grind… Bekijk de beelden van Sluipschutters hieronder. Sluipschutters is elke maandag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sluipschutters terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Jinek gemist? Sluipschutters brengen boek uit Bekijk deze video »
Maandag 5 februari om 15:03

In Sluipschutters krijgen twee bezoekers een zeer bijzondere uitleg over de B&B waar ze logeren. Ze mogen nergens aankomen, ook mogen de vaatwasser en ijskast absoluut niet worden gebruikt. Het toilet is alleen bedoeld voor een kleine boodschap en ze mogen vooral geen engel maken in het grind…

Bekijk de beelden van Sluipschutters hieronder.

Sluipschutters is elke maandag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Sluipschutters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's