Zien: boze boeren blokkeren grens Nederland-België met trekkers op A2 bij Eijsden

Zien: boze boeren blokkeren grens Nederland-België met trekkers op A2 bij Eijsden

Zien: boze boeren blokkeren grens Nederland-België met trekkers op A2 bij Eijsden Er is weer een boerenprotest aan de gang. Maandag werd de A2, de grensovergang tussen Nederland en België bij Eijsden, geblokkeerd. Er stonden tientallen trekkers op de weg waardoor de snelweg in beide richtingen is afgesloten. De boeren komen in opstand tegen de Europese Green Deal. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. BBB'er Caroline van der Plas toont 'heftige emoties' in Videoland-documentaire Bekijk deze video » Boerenprotest: deze grensovergangen met Nederland zijn geblokkeerd Bekijk deze video » Raisa Blommestijn maakt zich kwaad voor de boeren en krijgt applaus (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 5 februari om 16:59

Er is weer een boerenprotest aan de gang. Maandag werd de A2, de grensovergang tussen Nederland en België bij Eijsden, geblokkeerd. Er stonden tientallen trekkers op de weg waardoor de snelweg in beide richtingen is afgesloten. De boeren komen in opstand tegen de Europese Green Deal.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's