Boerenprotest zorgt voor chaos: 'Asbest in brand gestoken en deze wegen worden geblokkeerd'

Boerenprotest zorgt voor chaos: 'Asbest in brand gestoken en deze wegen worden geblokkeerd'

Dinsdag 6 februari om 08:23

Boerenprotesten zorgden afgelopen nacht, en nog altijd, voor nogal wat chaos op de Nederlandse wegen: 'De A50 bij Beekbergen was een groot deel van de nacht dicht omdat boeren asbest in brand staken', vertelt Hart van Nederland-presentator Wolter Klok.

'Wegen geblokkeerd'
Ook op andere plekken waren brandjes, hooibalen en andere spullen werden in brand gestoken, en daarnaast zijn tientallen wegen door de boze boeren geblokkeerd.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland, waarin ook te zien is waar de problemen zich precies voordoen, hieronder

Boerenprotest zorgt voor chaos: '<em>Asbest</em> in brand gestoken en deze wegen worden geblokkeerd' Boerenprotesten zorgden afgelopen nacht, en nog altijd, voor nogal wat chaos op de Nederlandse wegen: 'De A50 bij Beekbergen was een groot deel van de nacht dicht omdat boeren asbest in brand staken', vertelt Hart van Nederland-presentator Wolter Klok. 'Wegen geblokkeerd'Ook op andere plekken waren brandjes, hooibalen en andere spullen werden in brand gestoken, en daarnaast zijn tientallen wegen door de boze boeren geblokkeerd. Bekijk het fragment van Hart van Nederland, waarin ook te zien is waar de problemen zich precies voordoen, hieronder Bekijk ook Raisa Blommestijn maakt zich kwaad voor de boeren en krijgt applaus (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside bespreekt brief Matthijs van Nieuwkerk, wat vindt Johan ervan? Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's