Vandaag Inside bespreekt brief Matthijs van Nieuwkerk, wat vindt Johan ervan?

Vandaag Inside bespreekt brief Matthijs van Nieuwkerk, wat vindt Johan ervan?

Dinsdag 6 februari om 08:04

Het was maandag hét medianieuws van de dag: Matthijs van Nieuwkerk die voorlopig tóch niet aan de slag gaat voor RTL4, vanwege alle nieuwe ophef over grensoverschrijdend gedrag. Snappen de heren van Vandaag Inside dat besluit? En wat vonden ze van de brief die Matthijs naar zijn redactie stuurde?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside bespreekt brief <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>, wat vindt Johan ervan? Het was maandag hét medianieuws van de dag: Matthijs van Nieuwkerk die voorlopig tóch niet aan de slag gaat voor RTL4, vanwege alle nieuwe ophef over grensoverschrijdend gedrag. Snappen de heren van Vandaag Inside dat besluit? En wat vonden ze van de brief die Matthijs naar zijn redactie stuurde? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 5 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Lees hier: de brief van Matthijs van Nieuwkerk aan zijn redactie, 'Het gaat nu niet' Bekijk deze video » Peter van der Vorst na nieuwe beschuldigingen Matthijs van Nieuwkerk: ‘Timing was verkeerd’ Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's