Backstage bij Men's Health shoot van Jaap Reesema: "Overtollig huid gaat niet weg"

Backstage bij Men's Health shoot van Jaap Reesema: "Overtollig huid gaat niet weg"

Backstage bij <em>Men's Health</em> shoot van Jaap Reesema: &quot;Overtollig huid gaat niet weg&quot; "Geen excuses. Ik doe het voor mezelf. Als ik het kan, kan iedereen het", schrijft Jaap Reesema bij de onderstaande beelden. Zanger Jaap is onwijs afgevallen voor een Men's Health-shoot en is erg trots. Bekijk de backstage beelden tijdens de shoot hieronder: Overtollig huid"Ben nu 39 en het fitste ooit. Mijn overtollige huid laag gaat niet verder weg dan dit. En dat is prima", gaat hij zijn tekst verder. Jaap is zelf onwijs afgevallen en daarna dit avontuur aangegaan. Hij vertelt dat de blokjes er twee maanden na de shoot nog steeds zitten. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Jaap Reesema (@jaapreesema) Bekijk ook Kerstsingle Jaap Reesema: 'Maar 1 wens met Kerstmis' (LIVE) Bekijk deze video » Jaap Reesema schittert in Men's Health: 'Dit at ik en zo trainde ik' (Humberto) Bekijk deze video »
Dinsdag 6 februari om 11:14

"Geen excuses. Ik doe het voor mezelf. Als ik het kan, kan iedereen het", schrijft Jaap Reesema bij de onderstaande beelden. Zanger Jaap is onwijs afgevallen voor een Men's Health-shoot en is erg trots. Bekijk de backstage beelden tijdens de shoot hieronder:

Overtollig huid
"Ben nu 39 en het fitste ooit. Mijn overtollige huid laag gaat niet verder weg dan dit. En dat is prima", gaat hij zijn tekst verder. Jaap is zelf onwijs afgevallen en daarna dit avontuur aangegaan. Hij vertelt dat de blokjes er twee maanden na de shoot nog steeds zitten.

Actuele video's

Meer actuele video's