CLASH tussen Johan Derksen en Merel Ek in Vandaag Inside: 'Gênant, is dat een vak?'

CLASH tussen Johan Derksen en Merel Ek in Vandaag Inside: 'Gênant, is dat een vak?'

Woensdag 7 februari om 08:01

Johan Derksen ging dinsdagavond flink tekeer over het vak van politiek verslaggever en schoffeerde daarmee eigenlijk ook Merel Ek, die aan de bar zat bij Vandaag Inside. Nadat beelden werden getoond van een kamerlid van NSC, die achterna gezeten werd in het gebouw van de Tweede Kamer, zegt Derksen: 'Ik vind het gênant, dit soort beelden. Want jullie vak, als dat een vak is... Als kwajongens huppelen julie achter zo'n mevrouw aan die niks mag zeggen.'

Applaus voor Merel
Die aanval laat Merel niet zomaar over haar kant gaan en ze komt met een uitgebreid pleidooi waarom het werk wat zij en haar collega's doen juist wél nodig is en: 'Als wij daar niet staan te wachten de hele tijd en dingens taan te vragen heb jij het er nu vanavond niet over.' Dat levert haar vervolgens een flink applaus op.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

CLASH tussen Johan Derksen en Merel Ek in <em>Vandaag Inside</em>: 'Gênant, is dat een vak?' Johan Derksen ging dinsdagavond flink tekeer over het vak van politiek verslaggever en schoffeerde daarmee eigenlijk ook Merel Ek, die aan de bar zat bij Vandaag Inside. Nadat beelden werden getoond van een kamerlid van NSC, die achterna gezeten werd in het gebouw van de Tweede Kamer, zegt Derksen: 'Ik vind het gênant, dit soort beelden. Want jullie vak, als dat een vak is... Als kwajongens huppelen julie achter zo'n mevrouw aan die niks mag zeggen.' Applaus voor MerelDie aanval laat Merel niet zomaar over haar kant gaan en ze komt met een uitgebreid pleidooi waarom het werk wat zij en haar collega's doen juist wél nodig is en: 'Als wij daar niet staan te wachten de hele tijd en dingens taan te vragen heb jij het er nu vanavond niet over.' Dat levert haar vervolgens een flink applaus op. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 6 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's