Bijzondere beelden in Hart van Nederland: gestolen Van Gogh weer terug (video)

Bijzondere beelden in Hart van Nederland: gestolen Van Gogh weer terug (video)

Woensdag 7 februari om 18:30

Bijzondere beelden in <em>Hart van Nederland</em>: gestolen Van Gogh weer terug (video) Het schilderij Lentetuin van Vincent van Gogh wordt getoond aan de pers in Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam. In 2020 werd het werk gestolen uit museum Singer Laren dat het destijds in bruikleen had voor een tentoonstelling. In 2023 kwam het schilderij weer boven water. Hart van Nederland toonde de eerste beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dilan Yeşilgöz houdt spoedoverleg boerenacties: "Dit kan niet. Ik ben er helemaal klaar mee!" Bekijk deze video » Grote brand Kloetinge (Zeeland): bekijk de beelden Bekijk deze video » Weinig begrip op X voor Omtzigts besluit formatiegesprekken te stoppen Bekijk deze video »
TV :

Het schilderij Lentetuin van Vincent van Gogh wordt getoond aan de pers in Depot Boijmans van Beuningen in Rotterdam. In 2020 werd het werk gestolen uit museum Singer Laren dat het destijds in bruikleen had voor een tentoonstelling. In 2023 kwam het schilderij weer boven water. Hart van Nederland toonde de eerste beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's