John de Wolf bij Op1 over moeder met Alzheimer: "Zit ik als een klein kind in de auto te janken"

John de Wolf bij Op1 over moeder met Alzheimer: "Zit ik als een klein kind in de auto te janken"

<em>John de Wolf</em> bij <em>Op1</em> over moeder met <em>Alzheimer</em>: &quot;Zit ik als een klein kind in de auto te janken&quot; Dinsdagavond was oud-voetballer John de Wolf te gast bij Op1. Hij vertelt te worstelen met de ziekte van zijn moeder. Zij heeft een vergevorderd stadium van Alzheimer. Voor John is het lastig om de band met haar te onderhouden omdat er geen enkel contact met haar meer mogelijk is. Hij gaat liever ook niet meer langs bij zijn moeder. "Zit ik als een klein kind in de auto te janken", aldus John de Wolf na een bezoekje aan haar. Bekijk het aangrijpende fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Talkshow Op1 (@op1npo) Bekijk ook Oogappels: verhaal Erik en zijn dementerende vader maakt enorm veel indruk Bekijk deze video » Zien! Emotionele shoot Niek Roozen met dementerende Gradie in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Jort Kelder snapt dat Op1 verdwijnt, ‘tien gezichten werkt niet’ (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Woensdag 7 februari om 16:32

Dinsdagavond was oud-voetballer John de Wolf te gast bij Op1. Hij vertelt te worstelen met de ziekte van zijn moeder. Zij heeft een vergevorderd stadium van Alzheimer. Voor John is het lastig om de band met haar te onderhouden omdat er geen enkel contact met haar meer mogelijk is. Hij gaat liever ook niet meer langs bij zijn moeder. "Zit ik als een klein kind in de auto te janken", aldus John de Wolf na een bezoekje aan haar.

Bekijk het aangrijpende fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's