Kriebels in Lang Leve de Liefde: Christian is erg te spreken over date Kimberly (video)

Kriebels in Lang Leve de Liefde: Christian is erg te spreken over date Kimberly (video)

Woensdag 7 februari om 21:03

Kriebels in <em>Lang Leve de Liefde</em>: Christian is erg te spreken over date Kimberly (video) Christian is erg blij met zijn date Kimberly in Lang Leve de Liefde. Ze hebben het gezellig en qua uiterlijk vindt hij haar ook zeker sexy. Kimberly vraagt of hij al kriebels heeft gekregen in zijn buik van haar. Hij durft eerlijk te zeggen dat hij 'wel wat kriebeltjes voelt' en dat zij zeker trots mag zijn op hoe ze eruitziet en wie ze is. Zal Kimberly dit te benauwend vinden of zal zij ook toch diep van binnen deze kriebels voelen? Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Dubbeldate met tweelingbroers zorgt voor verwarring (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Nick raakt opgewonden van Marike's kado, bekijk de LLDL-beelden Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: tweelingbroers Jacco en Nick samen opzoek naar de liefde Bekijk deze video »
TV :

Christian is erg blij met zijn date Kimberly in Lang Leve de Liefde. Ze hebben het gezellig en qua uiterlijk vindt hij haar ook zeker sexy. Kimberly vraagt of hij al kriebels heeft gekregen in zijn buik van haar. Hij durft eerlijk te zeggen dat hij 'wel wat kriebeltjes voelt' en dat zij zeker trots mag zijn op hoe ze eruitziet en wie ze is. Zal Kimberly dit te benauwend vinden of zal zij ook toch diep van binnen deze kriebels voelen?

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's