Nick raakt opgewonden van Marike's kado, bekijk de LLDL-beelden

Nick raakt opgewonden van Marike's kado, bekijk de LLDL-beelden

Nick raakt <em>opgewonden</em> van Marike's kado, bekijk de <em>LLDL</em>-beelden Een kado meenemen naar je eerste date kan goed uitpakken. Dat is wel het geval bij Marike en Nick. Bekijk de Lang Leve de Liefde-video hierboven. SokkenMarike scoort met haar cadeau, want Nick is fan van gekleurde sokken in vrolijke patroontjes. Hij vindt haar verrassing fantastisch en laat meteen zijn eigen sokken zien. Hij vertelt daarbij: "Mijn gemoedstoestand bepaalt welk soort sokken ik draag." Bekijk het Lang Leve de Liefde-fragment hierboven. _Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Doe het lekker zelf dan!' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Rodrique en Tessa zijn een totale mismatch, houden ze het wel vol samen? Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 6 februari om 09:54

Een kado meenemen naar je eerste date kan goed uitpakken. Dat is wel het geval bij Marike en Nick. Bekijk de Lang Leve de Liefde-video hierboven.

Sokken
Marike scoort met haar cadeau, want Nick is fan van gekleurde sokken in vrolijke patroontjes. Hij vindt haar verrassing fantastisch en laat meteen zijn eigen sokken zien. Hij vertelt daarbij: "Mijn gemoedstoestand bepaalt welk soort sokken ik draag."

Bekijk het Lang Leve de Liefde-fragment hierboven.

_Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's