Lang Leve de Liefde: tweelingbroers Jacco en Nick samen opzoek naar de liefde

Lang Leve de Liefde: tweelingbroers Jacco en Nick samen opzoek naar de liefde

Dinsdag 6 februari om 20:21

Het is dubbelzien in Lang Leve de Liefde wanneer tweelingbroers Jacco en Nick de villa in komen. De broers wensen elkaar succes bij hun dates.. Kunnen ze de meiden inpakken? Of keren de broers samen weer naar huis?

Bekijk de LLDL-video hieronder_

Lang Leve de Liefde: tweelingbroers Jacco en Nick samen opzoek naar de liefde Het is dubbelzien in Lang Leve de Liefde wanneer tweelingbroers Jacco en Nick de villa in komen. De broers wensen elkaar succes bij hun dates.. Kunnen ze de meiden inpakken? Of keren de broers samen weer naar huis? Bekijk de LLDL-video hieronder_ Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Rodrique en Tessa zijn een totale mismatch, houden ze het wel vol samen? Bekijk deze video » Nick raakt opgewonden van Marike's kado, bekijk de LLDL-beelden Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's