Hart van Nederland bewoners onveilige flat in Delfzijl moeten er blijven wonen

Hart van Nederland bewoners onveilige flat in Delfzijl moeten er blijven wonen

<em>Hart van Nederland</em> bewoners onveilige flat in Delfzijl moeten er blijven wonen In het Groningse Delfzijl heeft het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) om een flat hekken en valschermen geplaatst wegens een onveilige situatie met vallende bakstenen. Voor de bewoners zou het wel nog veilig wonen zijn maar dat gelooft niet iedereen. Niet veiligIn Hart van Nederland vertelt iemand dat het juist 'totaal niet veilig' voelt. Een volgende bewoner zou het liefst vervangende woonruimte aangeboden krijgen tot de flat is aangepakt. Het IMG heeft laten weten dat de situatie prioriteit heeft. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vrouw aangereden tijdens oversteken in Diessen (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt komt niet opdagen bij laatste formatiegesprek: 'Vermoeid naar huis' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kinderen vinden handgranaat in speeltuin (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 8 februari om 08:35

In het Groningse Delfzijl heeft het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) om een flat hekken en valschermen geplaatst wegens een onveilige situatie met vallende bakstenen. Voor de bewoners zou het wel nog veilig wonen zijn maar dat gelooft niet iedereen.

Niet veilig
In Hart van Nederland vertelt iemand dat het juist 'totaal niet veilig' voelt. Een volgende bewoner zou het liefst vervangende woonruimte aangeboden krijgen tot de flat is aangepakt. Het IMG heeft laten weten dat de situatie prioriteit heeft.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's