Hart van Nederland: kinderen vinden handgranaat in speeltuin (video)

Hart van Nederland: kinderen vinden handgranaat in speeltuin (video)

Woensdag 7 februari om 21:28

<em>Hart van Nederland</em>: kinderen vinden handgranaat in speeltuin (video) In Eindhoven heeft een kind woensdagmiddag een handgranaat gevonden. Het kind waarschuwde agenten die toevallig in de buurt waren. Die haalden de Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD erbij, meldt Hart van Nederland.Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen of de handgranaat op scherp stond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bijzondere beelden in Hart van Nederland: gestolen Van Gogh weer terug (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw aangereden tijdens oversteken in Diessen (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt komt niet opdagen bij laatste formatiegesprek: 'Vermoeid naar huis' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In Eindhoven heeft een kind woensdagmiddag een handgranaat gevonden. Het kind waarschuwde agenten die toevallig in de buurt waren. Die haalden de Explosieven Opruimingsdienst Defensie EOD erbij, meldt Hart van Nederland.
Een woordvoerder van de politie kon niet zeggen of de handgranaat op scherp stond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's