Ode aan Johnny Jordaan in Shownieuws: 'Moet aan Gordon denken als ik hem zie'

Ode aan Johnny Jordaan in Shownieuws: 'Moet aan Gordon denken als ik hem zie'

Ode aan Johnny Jordaan in <em>Shownieuws</em>: 'Moet aan Gordon denken als ik hem zie' In Shownieuws wordt uitgebreid stilgestaan bij Johnny Jordaan, woensdag zou hij 100 jaar zijn geworden. De koning van het levenslied overleed al in 1989 maar verschillende Nederlandse artiesten blijven fan en eren de volkszanger. Het gesprek in de studio neemt echter ineens een bijzondere wending. “Als ik hem zo zie moet ik altijd aan Gordon denken”, zegt Evert Santegoeds. “Ik heb het er met Willeke over gehad, die dat ook zei. Qua humor ook heel erg. Hij was ongelooflijk grappig.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen over Gordon: "Hij straalt een en al ellende uit" (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Emotionele Gordon doet ontdekking over familie in Verborgen Verleden (video) Bekijk deze video » Verborgen Verleden met Gordon: "Vader met acht muzikale zonen" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donderdag 8 februari om 14:36

In Shownieuws wordt uitgebreid stilgestaan bij Johnny Jordaan, woensdag zou hij 100 jaar zijn geworden. De koning van het levenslied overleed al in 1989 maar verschillende Nederlandse artiesten blijven fan en eren de volkszanger. Het gesprek in de studio neemt echter ineens een bijzondere wending. “Als ik hem zo zie moet ik altijd aan Gordon denken”, zegt Evert Santegoeds. “Ik heb het er met Willeke over gehad, die dat ook zei. Qua humor ook heel erg. Hij was ongelooflijk grappig.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's