Emotionele Gordon doet ontdekking over familie in Verborgen Verleden (video)

Emotionele Gordon doet ontdekking over familie in Verborgen Verleden (video)

Donderdag 18 januari om 21:00

Gordon is weer helemaal terug op de buis. Na een optreden bij MAX en een paar daagjes de hort op met Beau van Erven Dorens, verschijnt hij nu in het programma Verborgen Verleden.

Lees verder onder de video

Emotionele <em>Gordon</em> doet ontdekking over familie in <em>Verborgen Verleden</em> (video) Gordon is weer helemaal terug op de buis. Na een optreden bij MAX en een paar daagjes de hort op met Beau van Erven Dorens, verschijnt hij nu in het programma Verborgen Verleden. Lees verder onder de video GeschiedenisIn Verborgen Verleden ontdekt Gorden de bijzondere geschiedenis van zijn familie. En dat maakt Gordon trots en emotioneel. 'Ik was vroeger nooit blij met mijn achternaam. (...) Vanaf vandaag ben ik trots.' __Verborgen Verleden met Gordon is op zaterdag 20 januari om 20.40 uur te zien op NPO2. Vanaf dan kan je de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken. Heftig: Gordon overwoog zelfmoordpoging en vertelt hierover in Casa di Beau Bekijk deze video » Veel kritiek op Gordons zelfmoordverhaal: "Ik geloof geen woord" Bekijk deze video » Gerard Joling duidelijk over vervolg Geer & Goor: ‘Het is van baan’ (De Oranjewinter) Bekijk deze video » Johan Derksen over Gordon: "Hij straalt een en al ellende uit" (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Emotionele Gordon doet ontdekking over familie in Verborgen Verleden (video)

Geschiedenis
In Verborgen Verleden ontdekt Gorden de bijzondere geschiedenis van zijn familie. En dat maakt Gordon trots en emotioneel. 'Ik was vroeger nooit blij met mijn achternaam. (...) Vanaf vandaag ben ik trots.'

__Verborgen Verleden met Gordon is op zaterdag 20 januari om 20.40 uur te zien op NPO2. Vanaf dan kan je de hele aflevering van Verborgen Verleden met Gordon terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's